Att göra nytta

Företag som jobbar med att sköta sin verksamhet på bästa sätt men samtidigt också göra nytta är något som jag dagligen inspireras av. Jag tror heller inte att många förstår hur gott det gör för företagets image och uppfattning runt om andra potentiella kunder. L.Brador är ett företag som med mycket erfarenhet säljer arbetskläder i alla färger och former för att passa just din verksamhet. Det är ett pålitligt företag inte bara på grund av deras höga kvalitet och anpassade plagg för olika branscher utan också för deras goda gärningar som gör nytta.

L.Brador backar nämligen bland annat upp Bygg- och Anläggningsprogrammet på Tingsholmsgymnasiet i Ulricehamn. Ett av gymnasieprogrammets projekt är att tillsammans bygga upp en lekstuga till förmån av årets upplaga av Musikhjälpen. Inte nog med att L.brador står för arbetskläder till studenterna för cirka 5000 per person så blir detta också en del av arbetet för Musikhjälpen. Det mest fantastiska är att snacket går och eleverna pratar med andra ord gott om L.brador, dels bland varandra men det sprider sig givetvis utåt i kretsarna också.

Att underlätta och göra skillnad

Som en del av detta samarbete så är L.Brador stolta över att kunna stötta eleverna med innovativa och bekväma arbetskläder som underlättar deras arbetsdagar. Likväl som proffsen har goda förutsättningar gällande arbetskläder så ska givetvis våra kommande hantverkare få bästa möjliga förutsättningarna. På så vis sköljer även stoltheten över eleverna när dem får bära riktiga arbetskläder som är till för att göra ett bra jobb.

Tanken är att stugan ska läggas ut för auktion i Musikhjälpen och förhoppningsvis säljas för största möjliga summa som sedan går till Musikhjälpens ändamål i år. Eleverna kämpar verkligen på med bygget och L.Brador hoppas i sin tur att kunna göra sitt bidrag också. Att fortsätta inspirera ungdomar och dessutom andra verksamheter i branschen tycker jag L.Brador sköter galant.