Verktygsvagnar – för hemmamekaren eller verkstan

Om man som jag gillar att meka hemma i garaget underlättar det om man har alla verktyg man behöver inom räckhåll. Jag upplever att man ofta måste flytta sig och hämta än det ena än det andra. I längden tröttnar man och då lägger man verktygen på golvet runt sig. Till slut är det en enda röra och det är skittråkigt att sortera och hänga upp allt på sin plats igen. Verktygen blir också lättare smutsiga och nötta när de ligger på golvet. Men nu har jag hittat den ultimata lösningen – verktygsvagnar – som egentligen är tänkta för den större professionella verkstan. Men dessa vagnar finns i många olika utföranden och vissa passar lika bra för hemmafixaren och det lilla garaget.

Med en verktygsvagn har du alltid alla dina viktigaste verktyg nära till hands. Du kan också hålla bra ordning och slippa snubbla över verktygen. När vagnen inte används kan den förvaras i ett hörn av lokalen och tar då inte upp mycket plats. Det är också lätt att hålla reda på sina verktyg i de lådor och hurtsar som finns i verktygsvagnen.

Det finns även verktygsvagnar av den billigare sorten i vissa lågprisvaruhus. Men jag rekommenderar verkligen att satsa på de som är tänkta att användas av proffs. Lågprisvarianterna är oftast rangliga och kan lätt gå sönder om man är oförsiktig. Med en riktig verktygsvagn av gedigen kvalitet så har du en kompis för livet. Vissa av vagnarna kan man också bygga på med en riktig arbetsbänk i toppen så att du har ett stabilt underlag för många olika arbetsmoment.

Lycka till med ditt inköp av en verktygsvagn och ditt nya liv som en mer effektiv mekare.