New year – new me!

Ja, är det inte så de brukar säga så där klyschigt efter att det blivit nytt år. Nytt år, nya möjligheter. Ja, och det ska jag faktiskt i år ta på allvar. Jag ska nämligen börja cykla, köpa fatbike och därmed också bli en allt mer cool människa.

Att köpa fatbike är med andra ord inte bara en investering för min hälsa genom att jag ska ta mig runt på en cykel utan också ett tillägg till en image som jag tror att jag har. Om inte så kommer jag att få när jag väl köpt min fatbike. Det handlar om att känna sig sedd, med en cykel med otroligt unik design, som gör att folk vänder sig om på stan och kollar en gång till. Tidigare har jag nog bara ryst till lite av känslan när folk tittar, stirrar och bara iaktar mig. Men nu så! Numera vill jag bara ta vara på känslan av att en annan människa, främmande som jag inte känner, uppmärksammar något jag gör och troligtvis tycker det är supercoolt.

Att köpa fatbike

Det har längre varit en dröm och ändå har jag inte känt mig riktigt redo. Men så slog corona till vår värld och jag insåg att jag vill röra på mig mer än vad jag kan göra idag. Då helt plötsligt slog det mig att det givetvis är en fatbike som är lösningen. På så vis fick jag också en nytändning på livet i samband med att jag kommer känna mig mer hälsosam men också mer trendig och häftig. Alla med en fatbike förstår känslan och den går med andra ord inte riktigt att beskriva till er andra odödliga. Så vill du ta del av den känslan är enda lösningen att köpa fatbike och jag rekommenderar det varmt 🙂