Bra produkter till husvagnen hos valeryd.se

Husvagnssäsongen har börjat och den lär bli större än någonsin 2020. I takt med att fler och fler husvagnar ger sig ut på vägarna ökar också efterfrågan efter säkra husvagnsdelar. Därför tänkte jag passa på att tipsa om mitt favoritställe för sådana produkter: valeryd.se. De erbjuder allt från hjulbromsar och kulkoppling till el och belysning. Produkterna håller alltid hög kvalitet vilket jag funnit är viktigt både för plånboken och säkerheten. En av de viktigaste sakerna när du ska ut på äventyr med husvagn är att du ser till att den är servad och att allt fungerar som det ska.

Valeryd säljer inte direkt till privatperson, men det är enkelt att se vilka återförsäljare som har vilka produkter. Just smidigheten i att hitta återförsäljare enkelt för varje produkt är något jag uppskattar. Jag går ofta till producenten av den produkt jag vill köpa för att läsa mig in på dem och för att försäkra mig om att de är seriösa. Det är inte alltid så enkelt att hitta den rätta butiken för den specifika produkten.

Semestertips med husvagn

En annan viktig sak när du ska ut på husvagnsäventyr är att ha någon sorts plan med ditt resande. Det är bra att ha några bestämda punkter där du vet att det är bokat och säkert. Uppfinningsrikedom på vägen är också något jag förespråkar, men jag skulle rekommendera att ha en grundplan som följs.

Väst- och östkusten

Sverige är ett fantastiskt vackert land och möjligheterna för någon med husvagn är oändliga. Vi har en otroligt fin västkust där du kan välja och vraka mellan soliga städer med närhet till havet. Samma gäller på östkusten där jag kan rekommendera Skånes östkust om man vill maximera sina chanser till sol.

Öar

Sedan finns givetvis många fina öar där Öland och Gotland sticker ut. Detta är magiska ställen som på många sätt skiljer sig från fastlandets vardagsliv. Jag gissar på att det är lite svårare att få tag i campingplats på dessa ställen så här sent.

Sjöar

Föredrar man sjö framför hav finns det ännu mer möjligheter. Man kan exempelvis välja att bo längst Vänern eller Vättern och känna brisar som på många sätt påminner om havsposition, men utan det salta vattnet.

De nordligare delarna av landet

Jag hör ofta svenskar som säger att de inte varit högre än Stockholm i vårt avlånga land. Det är som att man missat halva skönheten i landet man lever i. Det finns så otroligt mycket att upptäcka uppåt landet.

Detta inlägg skulle kunna fortsätta i evigheter (jag har inte ens nämnt Dalarna!). En sak är jag säker på, det är inte synd om någon i Sverige på grund av att de inte får semestra i andra länder. Allt och lite till finns redan i landet de befinner sig i.