Dragkrok

Jag har haft min bil i tre år nu och det börjar kännas som att det är dags att göra lite ändringar, och kanske pimpa till den lite. En av mina kusiner har en pojkvän som jobbar med att lackera om bilar och andra fordon, han är grymt duktig och kör själv en Ford Mustang. Min bil är silvergrå just men det kan ju vara kul med en ny färg. Jag har inte riktigt bestämt mig än men jag gillar svarta bilar.

Jag skulle behöva en ny dragkrok också. En som är lite stadigare än den jag har nu och som fixar lite tyngre transporter. Vi har skaffat häst och transport. Då gäller det att bilen fixar att dra hela ekipaget. Vi bor på en lite gård som har varit min morfars. Boningshuset ligger ganska när vägen och det ligger på en kulle. Nedanför kullen ligger ladugården och de andra byggnaderna och bakom dem ligger åkrar och skog. Det gör att gårdsplanen kan bli lite mörk speciellt på vintern även om vi har en lampa uppsatt på långsidan av ladugården. Därför har jag tänkt att sätta en led ramp på bilens tak. Då kommer jag att kan lysa upp ordentligt när jag kör in på gården och led rampen kan ju hjälpa till att lysa upp när jag behöver fixa något och det är för mörkt.

Så, ny dragkrok (kanske från Dragkrokskungen), led ramp och en ny färg på bilen är saker som jag hade tänkt att fixa. Det är lika bra att satsa på att ordna nya fälgar till kärran när jag ändå är i farten. Det finns ju mer man kan göra så nu sitter jag här och tittar i en katalog. Det finns mycket att bli sugen på. Plånboken kommer helt enkelt att få huvudvärk.

Vad tycker ni att jag ska göra med bilen förutom det jag redan har nämnt?