Funderar på en Volvo XC60

Jag funderar starkt på att köpa en Volvo XC60 som finns som diesel- eller bensindriven. Nyaste modellerna finns också som laddhybrid och mildhybrid. Jag kommer givetvis att behålla min Ford Mustang också. Men den får bli finbilen och sen kan vi ha en XC60 som bruksbil där vi får plats med både barn och hundar. Och med en så pass stark bil blir det inga problem med hästtransporten eller släpkärran.

Ett måste är dock att det finns gott om tillbehör till bilen för att jag ska satsa på den. Jag vill givetvis styla min bil och då är det viktigt med snygga fälgar, vindavvisare, huvskydd och andra detaljer som gör bilen lite snyggare och mer unik.

Sen är givetvis teknik, design och köregenskaper oerhört viktiga. Volvo XC60 är en mellanstor SUV som passar perfekt i svenska förhållanden och på våra vägar. Det finns också gott om lastutrymme i denna modell. Att den finns som laddhybrid är ytterligare ett plus tycker jag eftersom jag försöker bidra till en bättre miljö på de sätt som går. Jag tycker inte heller att XC60 är så farligt dyr om man ser vad man får för pengarna. Runt 400 000 kr med de viktigaste tillbehörspaketen tycker jag funkar.

Jag har letat runt för att hitta de bästa tillbehören och reservdelarna till nya bilen. Även om jag ännu inte köpt den kan det vara bra att undersöka vad som finns på marknaden och hur priserna ligger till. Jag kommer helt klart att välja Volvo XC60 tillbehör från l-m-r.se. Det har ett mycket stort sortiment till bra priser vilket är positivt. Exakt vilka tillbehör jag kommer att köpa får framtiden utvisa, men en bra och snygg dragkrok är viktigt och snygga fälgar är också något som står överst på önskelistan.

Men det är väl dags att sluta drömma och faktiskt börja kolla på bilen hos närmaste Volvoåterförsäljare. Måste ju också provköra den innan jag kan bestämma mig.