Har köpt säng till Bosse

Jag älskar alla sorters djur, och allra mest älskar jag hundar. Det är därför som jag sedan några år tillbaka är ägare av en bullmastiff vid namn Bosse.

Bosse är 5 år om några dagar och för att fira honom extra mycket har jag valt att köpa en ny hundsäng från https://biabed.com. Hundsängen är utformad efter Bosses kropp. Det gör att han kan sova extra skönt och extra länge (om han vill). Det är förvisso inget fel på hans nuvarande säng, men jag tycker att han förtjänar en säng som passar honom. Sängen han har nu har varit min polares katts säng, vilket han växte ut efter mindre än ett år. Det är alltså god tid att se till så att han får en ny säng.

Jag hoppas att han kommer gilla sin nya säng, han kommer säkert fortfarande vilja ligga i min säng då och då, men när jag har en brud över så hoppas jag att han väljer att sova i sin egna säng. Hans säng står för övrigt inne i mitt sovrum, så när jag inte har besök kan han hoppa upp och ner som han vill. Funderar dock på att spara hans gamla säng, ifall han vill ligga i den när vi är i vardagsrummet.