Roliga leksaker för 1-2 åringar

Jag har hittat ett så bra ställe med roliga leksaker för 1-2 åringar. Med anledning av att jag har en brorson som fyller 1 och en systerdotter som fyller 2 med endast 10 dagar emellan har jag, under senaste veckan, fått chansen att underhålla mig med att leta barnleksaker. Jag har inte velat köpa något klassiskt enkelt som ett gossedjur, actionfigur eller barbiedocka. Jag har istället letat efter leksaker som är stimulerande och utvecklande för barnen. Därför var Viking Toys helt perfekt med sina hållbara och pedagogiska leksaker.

Just nu funderar jag på en Bygg din egen biltill min brorson, han älskar verkligen att knåpa. Han är en riktig talang faktiskt. 🙂 Jag älskar också Cute Cars, det kommer de att få en var av.

Min systerdotter älskar isbjörnar så det valet är enkelt. Mitt favoritdjur är pandor så det blir nog det som min brorson kommer att få. En annan favorit är leksakstipplastbilen där man blandar utvecklande lek med klassiskt förstöra-vad-man-skapat-lek. Miniknubbisarna gör mig för övrigt så nostalgisk. Jag hade massvis med sådana leksaksfordon när jag var liten.